Dine muligheder for et (hjemme)træningscenter

Har du nogensinde overvejet, at du faktisk kunne lave dit helt eget træningscenter – også så faktisk hjemme i privaten? De fleste danskere ser det som den eneste løsning, at betale for at tage i deres lokale fitnesscenter måned efter måned. Men der findes andre muligheder, i dette indlæg vil vi se på muligheden for at lave sig helt eget hjemme-træningscenter.

Følgende områder skal du være opmærksom på..

  1. Omkostningen til køb af maskiner er store i starten (kan indhentes senere, hvis du bliver ved med at træne hjemme).
  2. Du skal sætte dig ind i hvilke maskiner der passer sammen etc.
  3. Du skal have viden nok til, at sammensætte dit eget træningsprogram.

Når du har overvejet overstående punkter, så kan du se på mulighederne for, at oprette dit helt egen (hjemme)træningscenter. Herunder fremsættes de muligheder du har:

  • Køb produkterne enkeltvis (f.eks. gå på jagt efter de billigste steder online)
  • Køb hele pakken hos en leverandør (her kan du f.eks. også få levering og opsætning med således, at du skal gøre mest muligt. Kontakt f.eks. Abilicaonline.dk til dette formål).

Vi vil ikke guide dig til, hvordan du helt præcist laver dit (hjemme)træningscenter, for der findes en række guide til at gøre dette på nettet. Herunder vil vi liste et par af disse guide, som du kan benyttes til formålet:

  1. Spotmebro (Guide – allaround)
  2. Stronglifts (Guide med fokus på vægte)
  3. Geatist (Guide – allaround)
  4. Skaldutræneidag (Valg af maskiner)

Hvad der er vigtigt at forstå er, at du ikke skal have samme store maskiner og antal, som du finder i dit lokale træningscenter. Grundstenen ved at skabe sit eget træningscenter er, at du ikke altid behøver de store maskiner og tunge vægte. Det kræver lidt at komme i den rigtige tankegang, men når først du er der, så er det slet ikke så nemt at lave dette i hjemmet.

3

Tag udgangspunkt i principperne omkring rejsefitness

Der findes rigtig mange mennesker, som arbejder online, og jævnligt flytter fra lokation til lokation. Disse mennesker har stadig behov for at træne, og der er således kommet en masse bud på, hvordan du kan gøre dette, uden at have særlig meget med dig. For at give dig en ide omkring hvad vi mener med denne livsstil, så tjek f.eks. denne video på Youtube:

Filmen fremviser hvorledes Kettlebell (her bestående af en rygsæk) nemt kan give dig en all-around god træning. Og efter at se programmet som Omar fremviser, så er man ikke i tvivl om, at det er en god og hård træning.

Har I spørgsmål til denne alternative måde til skabelsen af et fitnesscenter, så læg endelige en kommentar herunder.