De sundhedsmæssige fordele ved en elektrisk cykel

En daglig dosis af motion er afgørende for, at den menneskelige krop forbliver sund. Uanset om det betyder at gå til gymnastik, eller blot en let fritidsaktivitet, der får blodet til at flyde i kroppen, er det sundt for den menneskelige krop.I dagens tempofyldte samfund, er det svært at planlægge tiden, så der bliver tid til motion. I stedet for at forsøge at passe motion ind i en pakket tidsplan, hvorfor så ikke integrere den i en daglig rutine på en anden måde? Et godt eksempel på det kunne være, at cykel til og fra arbejde. Dette vil ikke blot give din krop den nødvendige daglige motion, det skærer også ned på udgifterne til transport.

At cykle med en elcykel

Mange mennesker vil tøve med at gå fra bil til cykel, fordi det kræver en stor indsats, ellerfordi de ikke ønsker at møde op på arbejde, badet i sved. Med en elektrisk cykel, er kroppen stadig i stand til at modetage motion, men meget af selve kernen i motionen fjernes ved hjælp fra elmotoren. Så hvad er nogle af fordelene ved en elektrisk cykel? og hvordan kan du gøre denne overgang til en leg?

Lang batteritid på en el cykel

Selv hvis du bor mere end 30 kilometer væk fra dit job, vil en elektrisk cykel være en mulighed. Nye Lithium batterier yder i gennemsnit omkring 40 kilometer på en enkelt opladning, og den gennemsnitlige rejsende, rejser 6 til 10 kilometer per dag. Hvis du er bekymret for en lang-distance tur, kan du såmænd bare medbringe en oplader til kontoret og sætte dit batteri i, mens du arbejder! Selv hvis du løber tør for strøm undervejs, kan du stadig bruge din el cykel som en almindelig cykel.

El cykel til arbejde – almindelig cykel hjem

Det faktum, at en el cykel kan bruges som en almindelig cykel er en stor fordel for folk, der ikke ønsker at svede om morgen, når man møder ind på arbejde, men ville elske at få en god gang træning på vej hjem. Nogle el-cykler, kan endda yde modstand, som kan reguleres, hvilket vil sige, at din el cykel nu er en kørende motionscykel.

Det er sandt, at el-cykler er meget mere praktisk end de var for fem år siden, og kan være
en god erstatning for en bil eller for at undgå metroen. De elektriske cykel-specialister kan ofte hjælpe dig med at vælge din cykel, hvis du er uafklaret om, hvad slags elektrisk cykel, du foretrækker. Der er mange forskellige valg og tanker man bør gøre sig, inden man køber en el cykel – husk det!